Hírlevél
Termékajánló
Házhozszállítás

Látogató számláló
0
0
6
1
8
1
4
Hírek
2016.03.23 11:13

Bemutatkozás

A Marions Kids kft  2002 óta, forgalmazza a MARIONS ® márkájú gyermekruházatot amely 2 és 14 év közötti korosztályú fiúk és lányok számára készül.


A termékpaletta magában foglalja 92-es mérettől a kamasz 164-es méretig :

lánykaruha,blúzok, szoknyák, ingek, lányka-fiú pólók, nadrágok és egyéb kiegészítők 


A MARIONS BRAND kiváló minőségű gyermekruházati termékeit a Marions az alábbi országokban forgalmazza: Oroszország, Ukrajna, Lengyelország, Magyarország,Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Moldova, Azerbajdzsán, Örményország, Bulgária, Románia.

Magyarországon a MARIONS KIDS KFT. a Marions hivatalos márkaképviselete.


A Marions 
márka 
a hazai gyermekruházati ágazatban az elmúlt években a minősége miatt méltán népszerűbb a vásárlók körében a visszajelzések alapján a piacon egyre keresetebb.

 

A MARIONS márkaképviselet legnagyobb célja az, hogy a MARIONS MÁRKA termékei az ügyfelek számára megfizethető áron, a minőség feláldozása nélkül készüljenek és kerüljenek a vásárlókhoz.

Azt is szeretnénk, ha a gyerekek jól éreznék magukat a nekik vásárolt ruhákban, ezért figyelünk a ruhák agyagösszetételére és minőségére.

Azon dolgozunk, hogy a legmegfelelőbb gyerekruha termékeket tudjuk kínálatunkban felsorakoztatni. A kereslet mértékében széles választékot biztosítunk, hogy mindenki a legjobb döntést hozhassa meg egy-egy termék kiválasztásakor.

Az elmúlt évek alatt sokat változtak a vásárlási szokások. Ennek hatására született meg Webáruházunk.

 

Az internetes vásárlás adta bizalmatlanságot és bizonytalanságot szeretnénk felszámolni. Ennek érdekében megteszünk mindent, hogy a bizalom megszülessen felénk. Az első vásárlás a legkülönlegesebb, hisz előre megkapjuk a bizalmat, ezért mi is különös gonddal foglalkozunk az első alkalommal vásárlókkal. A bizalmat nemcsak elnyerni akarjuk, de meg is szeretnénk tartani azt. Ennek érdekében nagy figyelmet szentelünk minden egyes megrendelésnek.

Folyamatosan dolgozunk a webáruház kialakításán, hogy azt minél célirányosabban lehessen használni, illetve mindenki által áttekinthető, és könnyen kezelhető legyen.

 


Marinos Kids Kft.
Miskolc, 3528. Miskolc, Kisfaludy u. 56.
Tel.: +36 30 681-1630

Webáruház készítés